fbpx
12.07.2018 Geschreven door SearchLable

Als je te maken hebt met water over je MacBook Air of Pro, dan zit je natuurlijk gelijk met de handen in het haar. Wat te doen bij waterschade aan mijn MacBook? Natuurlijk kijk je gelijk of deze het nog doet. Is dat het geval, dan vormt dat een hele opluchting. Het komt helaas ook voor dat de vochtschade aan je MacBook Pro zodanig is dat deze het niet meer doet. Gelukkig is vochtschade vaak niet permanent. Waterschade aan een MacBook herstellen is vooral een kwestie van drogen. Soms kun je dat zelf doen, eventueel bijgestaan door vochtvreters. Maar soms is het vocht alleen te verwijderen door het apparaat open te maken en te laten drogen. In een enkel geval moeten er zelfs onderdelen vervangen worden. Wanneer je MacBook opengemaakt moet worden, is het raadzaam dit door een specialist als Mac Kliniek te laten doen.

Wil je vochtschade aan je MacBook zo snel mogelijk laten herstellen? Maak dan hier online een afspraak bij Mac Kliniek. Wij kunnen waterschade aan je MacBook herstellen en zorgen dat hij het snel weer doet.

 

Wat zelf te doen bij waterschade aan je MacBook?

Er zijn een aantal zaken die je zelf kunt doen om waterschade aan je MacBook Pro of je MacBook Air te herstellen of te beperken:

 1. Bel altijd eerst je verzekeraar;
 2. Positioneer je MacBook zodanig dat vocht, liefst via het toetsenbord, eruit kan lopen;
 3. Als er geen vocht meer uitloopt, zorg dan voor vochtvreters;
 4. Maak een afspraak voor herstel vochtschade van je MacBook Pro.

 

Waarom Mac Kliniek bij waterschade aan MacBook?

Een MacBook reparatie, ook bij waterschade, laat je over aan Mac Kliniek. Waarom? Omdat wij dé specialist zijn in MacBook herstel in Rotterdam en omgeving. Wij zorgen dat de vochtschade aan je MacBook Pro weer snel verleden tijd is. Die keer dat je drankje over je MacBook Air ging, wordt zo snel een vage herinnering. Onze dienstverlening is duidelijk en flexibel. Een afspraak plan je bij ons online in en wij geven je vooraf duidelijkheid over de kosten van bijvoorbeeld waterschade bij een MacBook Pro herstellen. Maar uiteraard geven wij ook een kostenindicatie bij andere reparaties. Als er onderdelen vervangen moeten worden, dan laten wij dat altijd vooraf weten.

Heb je vragen aan ons? Bijvoorbeeld of je MacBook het vanzelf weer gaat doen nadat er vocht in gekomen is?

Neem snel contact met ons op 010 841 38 84!

2 reacties op “Water over MacBook

 1. Ik zou graag een offerte willen, het gaat erom dat mijn macbookpro 15,2 met upgrade 16gb en 1tbSSD Heletmaal onder water heeft gestaan een nacht lang, doordat mijn boiler is gaan lekken. Ik ben al naar een zaakje geweest maar die vroegen er €1800,- voor.
  Ik vind dit best wel veel, maar door mijn angststoornis kan ik niet makkelijk naar een Mac dealer om dit te laten onderzoeken. Mijn MacBook heb stond aan net stroom en in ochtend rook deze ook enorm. Bij dat zaakje zeiden ze dat mijn moederbord zeker vervangen moet worden incl de upgrades en de topcase. Kan dit kloppen, en wat zou u voor een offerte maken. Dit ivm verzekering.
  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groet,
  Matthijs Boon

  1. Beste Matthijs,

   Voordat we een offerte kunnen maken moeten wij je MacBook eerst onderzoeken en kijken welke onderdelen vervangen moeten worden.
   Als het allemaal klopt dan kunnen wij een offerte opstellen met totale kosten.

   Graag kom maar langs met je MacBook zodat we dit kunnen onderzoeken.

   met vriendelijke groeten,

   Mac Kliniek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp Stel uw vraag