MacBook Pro reparatie

MacBook Pro A2289 13 inch reparatie

MacBook Pro A2289 13 inch reparatie
Waarom Mac Kliniek?
  • Originele Onderdelen
  • GEEN Data Verlies
  • 12 Maanden Garantie
  • Gecertificeerde Monteurs
  • 7 Dagen Open
  • Met of Zonder Afspraak

MacBook Pro A2289 13 inch Reparaties in Rotterdam

Heeft u schade aan uw MacBook Pro A2289 13 inch? Heeft u snel een reparatie nodig?  Mac Kliniek voert meeste reparaties binnen 1 dag uit door gecertificeerde monteurs, waarbij er alleen gebruik wordt gemaakt van originele Apple onderdelen. Loop niet langer met een kapotte MacBook Pro rond. Niet laten repareren of te laat actie ondernemen, kan voor verdere problemen zorgen binnen uw MacBook. Voorkom daarom extra kosten en kom zo snel mogelijk langs.

Hoe kan ik mijn MacBook Pro identificeren?

Gebruik deze informatie om te achterhalen welke MacBook Pro U hebt en waar deze zich bevindt in de geschiedenis van MacBook Pro.

Uw Mac biedt verschillende tools om uw computer te identificeren. De eenvoudigste manier is via ‘Over deze Mac’. Klik op ‘Over deze Mac’ in het Apple-menu  in de linkerbovenhoek van uw scherm. Of gebruik de app Systeeminformatie.

Als u uw Mac niet bij u hebt of deze niet opstart, kunt u een van deze oplossingen gebruiken:

  • Zoek het serienummer aan de onderkant van uw Mac bij de wettelijk verplichte aanduidingen. Dit nummer staat tevens op de originele verpakking, naast een barcode.
  • Op de originele verpakking vindt u wellicht ook een Apple onderdeelnummer zoals MMQA2xx/A (‘xx’ is een variabele die verschilt per land of regio). Zoek in onderstaande lijst het nummer dat gelijk is aan het Apple onderdeelnummer om uw model te vinden.
  • Op de onderklep van u MacBook Pro staat er een modelnummer vermeld die begint met “A” en vervolgens met 4 cijfers. Bijvoorbeeld A2289 of A2141. 

MacBook Pro A2289 13 inch models zijn ook bekend bij Apple als volgt;

MacBook Pro (13-inch, 2020, Two Thunderbolt 3 ports)
Modelaanduiding of Model ID: MacBookPro16,3

Garantie en verzekering voor MacBook reparaties

Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen voor uw MacBook Pro A2289 13 inch. Ook werken wij met gecertificeerde monteurs. Op alle reparaties aan uw MacBook Pro  krijgt u bij ons 12 maanden garantie. Meestal is uw schade gedekt door de inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering. Hiervoor kunt u bij ons een factuur of een offerte krijgen.

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie, bel ons op 010 841 38 84 of stuur een email via info@mackliniek.nl