MacBook Air Reparatie

MacBook Air A2179 13 inch reparatie

MacBook Air A2179 13 inch reparatie
Waarom Mac Kliniek?
  • Originele Onderdelen
  • GEEN Data Verlies
  • 12 Maanden Garantie
  • Gecertificeerde Monteurs
  • 7 Dagen Open
  • Met of Zonder Afspraak

MacBook Air A2179 reparatie

MacBook Air A2179 reparatie tarieven die het meeste voorkomen zijn hieronder vermeld. Mocht u een reparatie hebben die hier onder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van MacBook Air reparatie.

MacBook Air moederbord reparatie

Heeft u een Macbook Air A2179 met problemen op het moederbord? Dit kunnen wij vaak binnen 1 dag voor u repareren. Macbook die niet wilt opladen of dat uw Macbook helemaal niet aan gaat? Deze worden bij ons dagelijks uitgevoerd. Tevens geven wij 1 jaar garantie op alle moederbord en Videokaart reparaties die wij uitvoeren. Wij gebruiken de beste kwaliteit videokaarten en chips die volledig origineel zijn!

MacBook Air A2179 Scherm Reparatie in Rotterdam Centrum

Voor een snelle en professionele reparatie aan uw MacBook Air kunt u terecht bij Mac Kliniek. Voor een reparatie aan een kapotte scherm kunt u in de meeste gevallen binnen 1 dag worden geholpen.

Schermreparaties voor uw MacBook Air zijn in de volgende gevallen van toepassing:
– MacBook Air scherm kapot door druk schade.
– Het scherm reageert niet meer of uw MacBook Air geeft geen beeld.
– U heeft een inkt vlek op het LCD van uw Macbook Air.

Als uw MacBook behalve aan het scherm ook nog andere schades heeft, vindt u hieronder wat de reparatiekosten zijn.

Garantie en verzekering voor MacBook reparaties

Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen voor uw MacBook Air. Ook werken wij met gecertificeerde monteurs. Op alle reparaties aan uw MacBook Air A2179  krijgt u bij ons 12 maanden garantie.  Meeste schade aan uw MacBook Air is gedekt door uw  inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering. Hiervoor kunt u bij ons een factuur of een offerte krijgen.

Bel ons vandaag nog op 010 841 38 84  voor meer informatie of maak direct online een afspraak voor een reparatie in Rotterdam Centrum.