Mac Pro Reparatie

Mac Pro A1481 reparatie

Mac Pro A1481 reparatie
Waarom Mac Kliniek?
  • Originele Onderdelen
  • GEEN Data Verlies
  • 12 Maanden Garantie
  • Gecertificeerde Monteurs
  • 7 Dagen Open
  • Met of Zonder Afspraak

Mac Pro A1481 reparatie Rotterdam

Voor al uw Mac Pro A1481 reparaties kunt U terecht bij Mac Kliniek in Rotterdam. Mac Kliniek heeft 2 locaties in Rotterdam die 7 dagen open zijn. U kunt zonder afspraak binnen lopen bij een van de vestigingen om uw Mac Pro A1481 te laten repareren. 

Heeft U moeite met identificeren van uw Mac Pro? Er zijn aantal manieren om achter te komen welke Mac Pro model U heeft.

Mac Pro A1481 models zijn ook bekend bij Apple als volgt;

Mac Pro (Late 2013)
Modelaanduiding of Model ID: MacPro6,1

Als uw Mac Pro model niet er tussen staat dan kunt U de 4 cijferige A nummer in de zoekbalk invullen. Dan komt U vanzelf bij de juiste pagina. 

Gebruik deze informatie om te achterhalen welke Mac Pro u hebt en waar deze zich bevindt in de geschiedenis van Mac Pro.

Uw Mac biedt verschillende tools om uw computer te identificeren. De eenvoudigste manier is via ‘Over deze Mac’. Klik op ‘Over deze Mac’ in het Apple-menu  in de linkerbovenhoek van uw scherm. Of gebruik de app Systeeminformatie.

Als u uw Mac niet bij u hebt of deze niet opstart, kunt u een van deze oplossingen gebruiken:

  • Zoek het serienummer aan de onderkant van uw Mac bij de wettelijk verplichte aanduidingen. Dit nummer staat tevens op de originele verpakking, naast een barcode. 
  • Op de originele verpakking vindt u wellicht ook een Apple onderdeelnummer zoals MMQA2xx/A (‘xx’ is een variabele die verschilt per land of regio). Zoek in onderstaande lijst het nummer dat gelijk is aan het Apple onderdeelnummer om uw model te vinden.

Hieronder vindt u de Mac Pro A1481 reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hier onder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iMac reparatie.

Prijzen zijn inclusief de BTW.

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie, bel ons op 010 841 38 84 of stuur een email via info@mackliniek.nl.