Waarom Mac Kliniek?
  • Originele Onderdelen
  • GEEN Data Verlies
  • 12 Maanden Garantie
  • Gecertificeerde Monteurs
  • 7 Dagen Open
  • Met of Zonder Afspraak

Apple biedt je natuurlijk volop vrijheid met hun MacBooks en iPads. Maar voor veel mensen werkt een desktop toch echt het fijnst. Tenminste… als hij het doet. Een Mac mini is natuurlijk betrouwbaar en snel, maar zoals elk stuk technologie kunnen er dingen aan kapot gaan. Door een ongeluk of door slijtage. Is jouw Mac mini kapot? Geen probleem. Mac mini reparatie is bij Mac Kliniek in goede handen. Of het probleem nu duidelijk is of niet. Bij ons kun je een afspraak maken voor Mac mini softwareherstel of een algemene afspraak voor een nog onbekend probleem. Dat inplannen doe je simpel online. Plan een afspraak in onze online agenda en bezoek onze winkels in Rotterdam.

Mac mini harde schijf reparatie en meer

Kapotte Mac mini’s zijn relatief zeldzaam. Wanneer ze wel stuk gaan kan dat van alles zijn. Problemen met een geheugen- of videokaart, een defecte harde schijf of poorten die niet werken. Wat het probleem ook is: je Mac mini hoort het natuurlijk gewoon te doen. In veel gevallen is het probleem simpel en snel op te lossen. Waarbij je ons natuurlijk altijd vragen kunt stellen als je graag meer duidelijkheid wil over het probleem. In sommige gevallen kunnen wij daar zelfs op afstand mee helpen. Welke Mac mini reparaties wij meest al doen?

  • Mac mini Software herstel;
  • Mac mini Harddisk reparatie;
  • Mac mini voeding reparatie;
  • Moederbord herstel.

Afspraak maken voor Mac mini reparatie Rotterdam

Dus, je weet wat je kunt doen als je een kapotte Mac mini hebt. Snel en eenvoudig een afspraak maken bij Mac Kliniek. Maar hoe werkt dat? Je selecteert eerst jouw type Mac mini. Je krijgt dan een overzicht van de Mac mini reparaties die wij voor dat type in Rotterdam aanbieden. Dat is handig als je precies weet wat er mis is met je Mac mini. Weet je dat nog niet, dan kun je een afspraak inplannen voor onderzoek. Wanneer we de oorzaak van het probleem gevonden hebben, is een afspraak voor reparatie dan natuurlijk ook snel gemaakt. In alle gevallen bieden wij duidelijkheid over de kosten. Ook wel zo prettig. Daarbij maken we een uitsplitsing naar de kosten van vervangende onderdelen en de montagekosten. Zo weet je ook precies hoe de kosten tot stand komen.

Heb je nog vragen? Bijvoorbeeld over de duur van een Mac mini reparatie of vraag je je af of het vervangen van een onderdeel nodig is? Laat het ons weten.