fbpx
Kies voor kwaliteit
Deskundige specialisten
12 maanden garantie
Geen data verlies
Originele onderdelen

Mac Kliniek Zakelijk

Mac Kliniek is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het repareren van alle Mac producten.  Als ondernemer wil je altijd goed bereikbaar zijn. Je MacBook of iMac kan je niet missen als het onverhoopt kapot gaat. Je kan gauw denken dat een nieuwe apparaat aanschaffen de snelste oplossing is, maar wat gebeurt er met je gegevens dan en hoe milieu bewust is dat? Bij Mac Kliniek bieden wij de snelste en beste zakelijke ondersteuning die bij jou past, zodat jij of je medewerker weer aan de slag kan gaan met behoud van je gegevens. Zo kan je een apparaat laten repareren in plaats van een nieuwe aan te schaffen. Dit scheelt enorm veel gedoe met de gegevens en het scheelt je ook in de kosten. 

Zakelijke reparatie aanmelden

Erg vervelend natuurlijk maar het kan ook jouw medewerkers overkomen. Het kapot gaan van MacBook of iMac tijdens het werk. Wat doe je dan ? Je komt bij onze specialisten want wij zorgen ervoor dat jij of je medewerker(s) weer snel aan de slag kunnen gaan. Hoe je dat doet? Heel simpel; je meldt de gebruiker van te voren aan, komt bij ons langs of stuurt het toestel op. Betalen? Dat kan achteraf op rekening.

Hoe gaat het in zijn werking?

Reparatie aanmelden alleen in 3 stappen maar 

  • Meld de gebruiker van te voren aan
  • Kom langs of stuur je toestel kosteloos op (binnen 1 dag terug)
  • Uw toestel is gerepareerd en de factuur wordt achteraf opgestuurd

Zo simpel en transparant. 

Zelf repareren 

Heb je een afdeling binnen het bedrijf waar je zelf repareert of heb je een reparatie winkel? Onze experts zijn er voor om je bedrijf te ondersteunen in reparaties waar jij niet bij uitkomt. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in moederbord reparaties voor alle soorten MacBook’s en iMac’s. Wij kunnen in meeste gevallen data recovery uitvoeren op MacBook’s of iMac’s waarvan de moederbord is afgeschreven. Wij doen dat doormiddel van high tech apparatuur en kunnen data 1 op 1 kopiëren. We kopiëren dan je data over op een nieuwe harde schijf of zetten dit direct op een andere Mac en jij kan weer verder werken. 

Wij verlenen graag diensten waar nodig is. Dit kan zowel online als fysieke ondersteuning zijn aan bedrijven die eigen devices repareren. In huis hebben wij de  meest ervaren moederbord engineers die de diepste problemen kunnen oplossen waar jij als reparateur niet bij uitkomt of geen tijd voor hebt.

Voordelen Mac Kliniek zakelijk

Altijd een vaste persoonlijke contactpersoon die meedenkt in oplossingen. 

Geen onverwachte kosten, altijd van te voren gecommuniceerd.

Geen data verlies! (mits het al verloren is)

Reparatie snel uitgevoerd meestal klaar terwijl je wacht

Op locatie of opstuur service mogelijk

Originele onderdelen & 12 maanden garantie

Garantie & verzekering 

Mac Kliniek investeert alleen in kwaliteit en maakt gebruik van originele onderdelen voor alle reparaties. Daarnaast zijn al onze monteurs opgeleid en gecertificeerd om Mac reparaties vakkundig te kunnen uitvoeren. Voor alle reparaties aan jou Mac geldt dat je bij ons 12 maanden garantie krijgt, normaal toch? Wist je dat u meestal bent verzekerd voor de schade aan je MacBook of iMac. Vergeet daarom niet om uw inboedel- , aansprakelijkheid- of reisverzekering te raadplegen. In vele gevallen ben je verzekerd voor schade aan je electronica. Mocht je voor je verzekering een factuur of offerte willen ontvangen, dan leveren wij deze uiteraard graag aan.

Bel ons vandaag nog op 010 260 02 93 voor meer informatie.

WhatsApp Stel uw vraag