iMac Reparatie

iMac Pro A1862 27 inch reparatie

iMac Pro A1862 27 inch reparatie
Waarom Mac Kliniek?
  • Originele Onderdelen
  • GEEN Data Verlies
  • 12 Maanden Garantie
  • Gecertificeerde Monteurs
  • 7 Dagen Open
  • Met of Zonder Afspraak

iMac Pro A1862 27 inch reparatie

Voor al uw iMac Pro A1862 27 inch reparaties kunt U terecht bij Mac Kliniek in Rotterdam. Mac Kliniek heeft 2 locaties in Rotterdam die 7 dagen open zijn. U kunt zonder afspraak binnen lopen bij een van de vestigingen om uw iMac Pro A1862 27 inch te laten repareren.  

iMac Pro A1862 27 inch is de Kracht tot de zoveelste macht.

iMac Pro A1862 27 inch is op alle fronten toegerust voor krachtige prestaties. In vergelijking met de quad‑core 27‑inch iMac met Radeon Pro 580-graphics doet hij het als volgt.

Met vier geheugenkanalen biedt iMac Pro A1862 27 inch plaats voor tot maar liefst 256 GB geheugen. Zo kun je moeiteloos complexe 3D‑modellen visualiseren, simuleren en renderen. Of meerdere test­­omgevingen creëren om software te ontwikkelen voor verschillende platforms. Je werkt zonder problemen in meerdere apps tegelijk. Zoveel power. Voor alles wat je wilt doen.

Apple T2 Security-chip. Verbeterde integratie en beveiliging

Elke iMac Pro A1862 27 inch is voorzien van de Apple T2 Security-chip, een speciaal door Apple gemaakte Mac-siliciumchip van de tweede generatie. We zijn uitgegaan van enkele controllers in bestaande Mac-systemen, zoals de systeem­beheer­controller, beeldsignaal­processor, audio­controller en SSD-controller. Die hebben we helemaal opnieuw ontworpen en geïntegreerd in de T2 Security-chip, zodat de Mac tot nog meer in staat is. Zo werkt de beeldsignaal­processor samen met de FaceTime HD-camera om te zorgen voor betere tonemapping, meer controle over de belichting en automatische belichting/witbalans op basis van gezichts­herkenning. Verder maakt de T2-chip de iMac Pro nog veiliger. Hij heeft namelijk een Secure Enclave-coprocessor die de basis vormt voor versleutelde opslag en een veilige manier van opstarten. Alle gegevens op de SSD worden versleuteld met speciale AES-hardware. Dit heeft geen nadelige gevolgen voor de prestaties van de SSD, terwijl de Intel Xeon-processor helemaal beschikbaar blijft voor het eigenlijke rekenwerk. De veilige-opstart­feature zorgt ervoor dat er niet geknoeid kan worden met de laagste software­niveaus. Bij het opstarten wordt alleen die besturings­systeemsoftware geladen die door Apple als vertrouwd is aangemerkt. En dankzij de T2 Security-chip klinkt je iMac Pro nog vertrouwder. Zeg gewoon: “Hé Siri” en vraag wat je wilt.

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie, bel ons op 010 841 38 84 of stuur een email via info@mackliniek.nl