Waarom Mac Kliniek?
  • Originele Onderdelen
  • GEEN Data Verlies
  • 12 Maanden Garantie
  • Gecertificeerde Monteurs
  • 7 Dagen Open
  • Met of Zonder Afspraak

Heb je een MacBook reparatie nodig? Is je MacBook stuk? Of werkt hij niet meer helemaal naar behoren? Wat de reden ook is, wij kunnen je helpen. Mac Kliniek Rotterdam is er voor alle MacBook reparatie. Wij werken snel, transparant en online. Zo kun je hier direct aangeven wat er aan de hand is met je MacBook en een reparatie inplannen. Wij laten je ook meteen zien hoeveel de reparatie gaat kosten.  Lees meer

 

MacBook reparatie Rotterdam

Je MacBook heb je natuurlijk niet voor de sier. Die moet je altijd kunnen gebruiken en wanneer dat niet kan, is dat vervelend. Wij bieden hiervoor een oplossing. Of het probleem nou direct duidelijk is – zoals water over je MacBook – of minder duidelijk. Wanneer je bijvoorbeeld malware op je MacBook hebt, is dat voor jou als gebruiker niet meteen duidelijk. Ook dan bieden wij uitkomst. Wanneer je niet weet wat het probleem met je Apple laptop precies is, dan kun je ook een onderzoek inplannen. Zo’n onderzoek is helemaal gratis wanneer je ons vervolgens je MacBook laat repareren.

Repareren ? Zo werkt het

Op deze pagina kun je zeven dagen per week terecht om schade aan je MacBook te melden. Je vinkt jouw type MacBook aan, bijvoorbeeld een Macbook A1534 12 inch. Vervolgens presenteren wij je onze reparatie-opties. Heb je Malware schade aan je MacBook? Dan kies je meestal voor softwareherstel. Is er sprake van water over je MacBook? Dan is het beter deze eerst te laten onderzoeken. Per reparatie staat precies aangegeven wat de kosten van het MacBook herstel zijn en hoe deze kosten tot stand komen. Lekker duidelijk dus. Ben je erachter wat je nodig hebt? Dan kun je direct een afspraak inplannen met een van onze medewerkers. Ook kun je een offerte voor een MacBook reparatie opvragen.

Alle soorten MacBook reparatie

Dat wij verschillende soorten MacBook reparaties voor je op een rij hebben gezet, wil natuurlijk niet zeggen dat wij je niet kunnen helpen als het probleem met jouw MacBook er niet tussen staat. In principe doen wij elk soort reparatie en herstel aan MacBooks. Is het probleem echt niet te verhelpen? Dan melden wij dat ook tijdig.

Vragen? Stuur ons een bericht

Tussen alle opties die wij bieden, kan het natuurlijk toch voorkomen dat je niet weet wat te doen. Bijvoorbeeld omdat je niet zeker weet of je MacBook wel echt kapot is en je niet meteen voor een onderzoek wil gaan. Ook dan kunnen wij je vaak helpen. Stuur ons gerust een bericht. Dat kan via WhatsApp (ons nummer vind je hierboven) en via het contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook.