fbpx
Kies voor kwaliteit
Deskundige specialisten
12 maanden garantie
Geen data verlies
Originele onderdelen
02.02.2023 Geschreven door David van Brakel

Trackpad defect of werkt niet meer goed? Dan kan MacBook trackpad vervangen nodig zijn. De Mac Kliniek kan u hierbij helpen. Lees verder voor meer informatie over onze diensten.

Wanneer je trackpad van je MacBook vervangen?

Een trackpad vervangen is nodig wanneer het stuk is, traag reageert of niet goed werkt. Sommige tekenen van een defect trackpad kunnen onder andere het vastlopen van de cursor of het gebrek aan reactie op bewegingen zijn. Het vervangen van een trackpad kan variëren in kosten, afhankelijk van het model MacBook en de specifieke problemen die u ervaart. Ook voor reparatie aan uw iMac, Mac mini en Mac Pro bent u bij Mac Kliniek aan het juiste adres.

Wanneer het trackpad van uw MacBook kapot is, zult u een aantal specifieke symptomen kunnen merken. Hieronder staan enkele veelvoorkomende problemen die kunnen wijzen op een defect trackpad:

  1. Het trackpad reageert niet of nauwelijks op aanrakingen, waardoor het moeilijk is om de cursor te bewegen of te klikken.

  2. Het trackpad klikt wel maar vervolgens gebeurt er niets.

  3. Het trackpad blijft vastzitten in één positie, waardoor het onmogelijk is om te navigeren.

  4. De cursor beweegt uit zichzelf of maakt ongewenste bewegingen.

  5. Het trackpad voelt warm aan.

  6. Het trackpad maakt vreemde geluiden

Als u één of meerdere van deze symptomen ervaart, is het mogelijk dat het trackpad van de MacBook vervangen moet worden. Laat onze technici ernaar kijken, zij kunnen u vertellen wat er nodig is.

Trackpad MacBook vervangen bij Mac Kliniek

Bij Mac Kliniek zijn we onder andere gespecialiseerd in het vervangen van trackpads voor MacBooks. Onze gekwalificeerde technici werken snel en nauwkeurig om iedere MacBook weer als nieuw te maken. U kunt bij ons terecht voor het vervangen van het trackpad van uw MacBook Pro of MacBook Air.

Waarom de Mac Kliniek?

Klaar terwijl u wacht
Uw reparatie bij Mac Kliniek duurt nooit lang. Sterker nog, in de meeste gevallen is uw reparatie klaar terwijl u wacht en kunt u bijvoorbeeld in uw lunchpauze even langslopen om uw MacBook te laten herstellen.

12 maanden garantie
Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen. Dit betekent ook dat u bij alle onderdelen recht hebt op 12 maanden garantie!

7 dagen per week langskomen mét of zonder afspraak
Onze winkel is 7 dagen per week geopend en langskomen kan met of zonder afspraak.

Scherpe tarieven
Uw laptop laten repareren door de Mac Kliniek is een voordelige manier om ‘m weer als nieuw te laten functioneren!

Trackpad MacBook Pro vervangen

Onze technici zijn uitstekend opgeleid en hebben jarenlange ervaring op het gebied van het vervangen van trackpads voor MacBook Pro modellen. Zij beschikken over de kennis en vaardigheden om snel en efficiënt te werken, waardoor u weer snel aan de slag kunt met uw MacBook. Bij ons kan iedereen rekenen op een snelle, effectieve en betaalbare oplossing voor elk trackpadprobleem. Onze prioriteit is altijd om de hoogste kwaliteit te bieden en te zorgen voor tevreden klanten. Of het nu gaat om het vervangen van een trackpad, het uitvoeren van een andere reparatie of het upgraden van de hardware, bij ons kunt u er altijd op vertrouwen dat MacBook Pro reparatie vakkundig en professioneel gebeurt.

Trackpad MacBook Air vervangen

De reparateurs van de Mac Kliniek in Rotterdam zijn gespecialiseerd in het vervangen van trackpads voor alle MacBook Air modellen. Wij hebben jarenlange ervaring en specifieke kennis van alle MacBook Air modellen. Bovendien hebben wij de meeste onderdelen op voorraad waardoor reparatie zeer snel uitgevoerd kan worden. Wij begrijpen hoe belangrijk uw MacBook voor u is en daarom gebruiken wij enkel originele onderdelen en werken bij reparaties volgens de richtlijnen van Apple voor reparaties om ervoor te zorgen dat uw MacBook Air als vanouds blijft werken. Wij bieden een snelle, efficiënte en betaalbare oplossing voor elk trackpad probleem. Bovendien kunt u bij ons terecht voor andere reparaties aan uw MacBook Air. Wij staan altijd klaar om u te helpen en uw MacBook weer in optima forma te krijgen!

Trackpad reparatie MacBook in Rotterdam of stuur op

Bij Mac Kliniek in Rotterdam of via onze opstuur service, bieden wij snelle en efficiënte oplossingen voor MacBook trackpad problemen. Onze technici hebben ruime ervaring met het vervangen van trackpads van diverse MacBook modellen en garanderen een professionele reparatie tegen een betaalbare prijs. Of u nu in de buurt woont of ergens anders in Nederland: De Mac Kliniek laat uw MacBook weer perfect functioneren. Opsturen kost niets extra en is geheel veilig.

Andere MacBook reparaties

Bij Mac Kliniek kunt u terecht voor iedere MacBook reparatie. En ook voor een iPad reparatie, iMac reparatie of een andere reparatie mag u ons gerust inschakelen. Of u nu problemen heeft met het logic-board, het toetsenbord, de batterij of iets anders, bijvoorbeeld wanneer uw een MacBook scherm reparatie nodig heeft: Wij zijn er om te helpen. Iedereen is welkom bij ons voor professionele en betaalbare reparaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp Stel uw vraag