Waarom Mac Kliniek?
  • Originele Onderdelen
  • GEEN Data Verlies
  • 12 Maanden Garantie
  • Gecertificeerde Monteurs
  • 7 Dagen Open
  • Met of Zonder Afspraak

Heb je een kapotte MacBook Pro, is er een onderdeel beschadigd of weet je eigenlijk niet wat er precies mee aan de hand is? Schakel dan de hulp in van Mac Kliniek. Wij herstellen je kapotte MacBook en werken inzichtelijk en snel in Rotterdam en omgeving. Je plant zelf online een afspraak met ons in en krijgt een duidelijk overzicht van de kosten. En ook zijn we zeven dagen per week open en kun je ons bereiken via WhatsApp. Eigenlijk heel normaal, toch? Lees meer

Kapot MacBook scherm vervangen

Als Mac-gebruiker ben je natuurlijk gewend aan high performance. Je MacBook Pro moet het, als het even kan, de hele dag doen en defecten komen nooit goed uit. Het ene defect is urgenter dan het andere, maar met een kapot scherm kun je echt niet verder werken. Zaak dus dat je MacBook Pro retina 13 inch scherm snel vervangen wordt. Iets dat we bij Mac Kliniek dagelijks doen. Vaak kun je al snel bij ons terecht. Bij het online inplannen van je afspraak om je MacBook scherm te vervangen, zie je al direct een overzicht van de kosten. Uitgesplitst naar kosten voor het nieuwe onderdeel en die van de feitelijke reparatie.

MacBook Pro Retina 13 inch scherm vervangen

Een van de redenen waarom gebruikers kiezen voor Apple is de vaak revolutionaire technologie die in de Apple devices wordt toegepast. De retina LCD-technologie behoort daar zeker toe. Dankzij deze technologie is de pixeldichtheid dermate hoog dat het menselijk oog geen individuele pixels meer kan onderscheiden. Het resultaat: haarscherp beeld. Mac Kliniek repareert vrijwel alles aan je MacBook. Dus ook je MacBook Pro retina 13 inch scherm, bijvoorbeeld.

Is je beeldscherm zojuist kapotgegaan en wil je MacBook scherm vervangen?

Maak dan nu online een afspraak met ons voor schermreparatie. Heb je daar verder nog vragen over? Stuur ons dan even een bericht via WhatsApp op bovenstaand telefoonnummer.