fbpx
Kies voor kwaliteit
Deskundige specialisten
12 maanden garantie
Geen data verlies
Originele onderdelen
02.02.2023 Geschreven door David van Brakel

Een MacBook batterij vervangen is nodig als de levensduur van de batterij in uw MacBook is verminderd of als deze helemaal niet meer wil opladen. De Mac Kliniek biedt een snelle en deskundige vervanging van MacBook batterijen. Onze specialisten staan klaar om u te helpen met de installatie van een nieuwe batterij. Hier leest u er alles over.

Batterij vervangen MacBook, wanneer moet dat?

Een MacBook-batterij moet worden vervangen wanneer de capaciteit ernstig is verminderd. Dit kan betekenen dat de batterijduur sterk is afgenomen en het apparaat steeds sneller leeg gaat en vaker aan de lader moet. Apple hanteert als norm dat een MacBook batterij na ongeveer 1000 cycli versleten is.

Het vervangen van de batterij zal de prestaties van de MacBook verbeteren en de levensduur van het apparaat verlengen zodat u een nieuwe MacBook kopen nog een tijdje kunt uitstellen. U kunt de batterijconditie zelf controleren. Volg onderstaande stappen

  • Klik op het Apple logo linksboven in het display.

  • Klik nu op Over deze Mac > Systeemoverzicht

  • Ga naar Voeding.

  • In de lijst staat het aantal laadcycli dat de batterij heeft doorgemaakt.

MacBook batterij vervangen bij Mac Kliniek

De oude batterij van een MacBook vervangen door een nieuwe is een goede beslissing. En wanneer u dat wilt laten doen, kies dan voor de Mac Kliniek. Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om de batterij van uw Mac of Apple-apparaat te laten vervangen door de Mac Kliniek, een specialistisch reparatiebedrijf van Mac en Apple-devices.

Waarom bij ons?

Hier zijn enkele voordelen:

  1. Deskundigheid: De Mac Kliniek heeft specialistische kennis en ervaring op het gebied van Mac en Apple-apparaten, inclusief het vervangen van batterijen. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt de batterij vervangen en garanderen we een professionele kwaliteit.

  2. 12 maanden garantie: Door de batterij te laten vervangen door de Mac Kliniek, kunt u profiteren van standaard 12 maanden garantie op de reparatie. Dit betekent dat als er binnen de garantieperiode iets misgaat met de accu, u hiermee terecht kunt bij De Mac Kliniek.

  3. Kwaliteit waarborgen: Het vervangen van de batterij van een Mac of Apple-apparaat kan een complex proces zijn en als u dit niet eerder zelf heeft gedaan kan het toestel ernstig beschadigd raken. De Mac Kliniek heeft de juiste gereedschappen en ervaring in huis om de vervanging op een veilige en professionele manier uit te voeren.

  4. Time-saving: In plaats van tijd en moeite te steken in het zelf vervangen van de batterij, kan de Mac Kliniek de vervanging eenvoudig en snel uitvoeren. Dit bespaart tijd en geeft de zekerheid dat de vervanging correct wordt uitgevoerd. Langskomen kan met of zonder afspraak en onze winkel is 7 dagen per week geopend.

  5. Alle MacBooks: De Mac Kliniek repareert ieder model MacBook, van MacBook Air tot MacBook Pro. Ook met uw andere Apple producten zoals een iMac, Mac mini, Mac Pro, iPad, iPhone of Apple Watch, mag u trouwens bij ons langskomen.

In het algemeen biedt het laten vervangen van de batterij door De Mac Kliniek de beste oplossing voor iedereen die snel en efficiënt willen profiteren van een nieuwe batterij voor hun Mac of Apple-apparaat, zonder bezorgd te zijn over eventuele problemen.

Batterij MacBook Air vervangen

Het vervangen van de accu van een MacBook Air is een reparatie die door de gebruiker zelf uitgevoerd kán worden. Het proces omvat het verwijderen van de behuizing van het toestel en het vervangen van de accu. Hierbij moet er zorgvuldig met kleine onderdelen worden omgegaan en is het belangrijk om de juiste gereedschappen en onderdelen te gebruiken. Als de vervanging niet correct wordt uitgevoerd, kan dit tot schade aan het toestel of zelfs gevaarlijke situaties leiden. Daarom adviseren wij om dit niet zelf te doen, maar uit te besteden aan een professionele reparateur met verstand van zaken en de juiste apparatuur zodat u zeker weet dat het vervangen van de MacBook Air batterij op de juiste manier gebeurt.

MacBook Pro batterij vervangen

Het vervangen van de batterij van een MacBook Pro is vergelijkbaar met het vervangen van de batterij van een MacBook Air. Het is belangrijk om de vervanging uit te laten voeren door een professionele reparateur.

MacBook accu vervangen in Rotterdam of stuur op

Wanneer u in of in de buurt van Rotterdam woont is de Mac Kliniek om de hoek. En dankzij de mogelijkheid om uw device op te sturen, profiteert iedereen in Nederland die dat wil, van onze goede en deskundige service. Opsturen is veilig, makkelijk en bovendien geheel gratis.

MacBook batterij vervangen kosten

De Mac Kliniek hanteert eerlijke en scherpe tarieven. De exacte reparatiekosten zijn afhankelijk van het type MacBook dat u heeft. Bekijk daarom zelf alle reparatietarieven op de website, dan weet u meteen waar u aan toe bent.

Andere reparaties aan je MacBook

Naast het laten plaatsen van een vervangende accu, kunt u bij ons terecht voor een veelvoud aan andere reparaties. Denk aan het vervangen van een trackpad, problemen met het moederbord of de processor van uw laptop of het laten uitvoeren van een upgrade. Neem contact op voor de mogelijkheden of kom langs in de winkel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp Stel uw vraag