fbpx
Kies voor kwaliteit
Deskundige specialisten
12 maanden garantie
Geen data verlies
Originele onderdelen
12.07.2018 Geschreven door aydin

Wie een iMac bezit, kan meepraten over de grote veiligheid van Apple-producten. Hierop laat het merk zich dan ook voorstaan. Er wordt door Apple veel tijd en energie gestoken in het beveiligen van haar software tegen virussen en malware. Toch bestaat er geen 100 procent veiligheid. Schadelijke software wordt vaak per ongeluk geïnstalleerd, meestal zonder dat de gebruiker daar weet van heeft. Dit kan iedereen overkomen. Ben je getroffen door een iMac virus of vermoed je dat jouw iMac geïnfecteerd is met malware? Bijvoorbeeld omdat je iMac traag geworden is? Geen probleem. Er is een oplossing. Bij Mac Kliniek Rotterdam verwijderen we schadelijke software van jouw iMac en zorgen we dat deze weer als nieuw functioneert. Want van een trage iMac wordt niemand gelukkig.

Wil je gebruikmaken van ons aanbod om virussen en malware te verwijderen van je iMac en om je iMac op te schonen? Maak dan eenvoudig online een afspraak bij Mac Kliniek!

 

Soorten Apple iMac malware

Criminelen worden steeds geraffineerder in hun strategie om nietsvermoedende iMac-gebruikers op te zadelen met malware. Vooral omdat (onbewuste) medewerking van jou als gebruiker vaak noodzakelijk is. Bijvoorbeeld door op een bepaalde link te klikken of een schijnbaar normaal programma te installeren. Malware is dan ook steeds beter vermomd als normale content, bijvoorbeeld via de welbekende phishing mails. Ook duikt, met name bij bedrijven, steeds vaker ransomware op. Dit is een programma dat alle bestanden op je iMac (of op het gehele netwerk) versleutelt en pas weer vrijgeeft wanneer aan criminelen een bepaald bedrag betaald is. Onderstaande malware kan in de praktijk worden tegengekomen:

  • Klassieke computervirussen;
  • Spyware (software die het gebruik van je iMac vastlegt);
  • Malicieuze adware (onvrijwillig vertoon van advertenties);
  • Ransomware.

 

Afspraak maken om iMac virus te verwijderen

Als jij te maken hebt met een van de bovenstaande soorten malware op je iMac, dan helpt Mac Kliniek je verder. Wij vertellen je of je te maken hebt met een virus of malware en kunnen je daar in de meeste gevallen ook snel bij helpen. De iMac malware verwijderen doen wij vanuit ons kantoor in Rotterdam, dat vanuit de gehele regio Rijnmond goed bereikbaar is. Wij werken transparant en duidelijk. Daarom ontvang je bij ons vooraf een inschatting van de kosten. Zo weet je waar je aan toe bent.

Wil je nog iets weten? Bijvoorbeeld hoe lang een Apple iMac virus verwijderen duurt. Of vraag je je af of jouw iMac geïnfecteerd is met malware? Neem snel contact met ons op 010 841 38 84!

2 reacties op “iMac virus verwijderen Rotterdam

  1. Het lijkt er op dat mijn MacBook Air een virus of iets dergelijks heeft opgelopen. Zou ik aan het eind van de middag langs kunnen komen?
    Groet van Patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp Stel uw vraag