fbpx
03.10.2019 Geschreven door SearchLable

De nieuwste MacBook Air is de lichtste laptop van Apple, hij weegt namelijk maar 1,25 kg. Daarvoor is deze laptop heel erg geschikt om mee te nemen als je op pad bent.

De Apple MacBook Air is heel handig in gebruik en is ook perfect voor tijdens je studie. Door een groot RAM geheugen van 16GB kun je gemakkelijker meerdere applicaties tegelijk gebruiken. Ook gaat de MacBook Air lang mee, wel 12 uur op een volle accu.

Belangrijke specificaties

De nieuwste MacBook Air is voorzien van 2 super handige zogeheten “Thunderbolt” poorten (USB-C). Deze poorten ondersteunen: Opladen, DisplayPort, Thunderbolt 3 en USB-C.

DisplayPort word gebruikt voor het overdragen van beeld en geluid. Thunderbolt 3 wordt gebruikt voor het overdragen van data. Bijvoorbeeld foto’s, video’s en muziek.

De MacBook Air heeft een prachtig display van 13,3 inch op de diameter en een resolutie van wel 2560 x 1600 met meer dan 4 miljoen pixels. Deze nieuwste versie MacBook Air heeft een sterke processor, een goede videokaart en een groot geheugen, zodat je meerdere programma’s tegelijk kan gebruiken.

Met de nieuwe MacBook Air kan je zelfs super veilig inloggen met je vingerafdruk, Apple heeft namelijk nog een extra beveiligingschip in de MacBook Air geplaatst.

Heb je hulp nodig of advies? Wij bij Mac Kliniek helpen jou graag! Neem contact op of kom langs bij ons filiaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp Stel uw vraag