fbpx
25.04.2019 Geschreven door SearchLable

Iedereen heeft wel is gehoord van een MacBook. Maar wat maakt de MacBook zo speciaal? Hieronder 5 redenen waarom jij zou moeten kiezen voor een MacBook.

1.Een MacBook is gebruiksvriendelijk

Apple staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid van zijn producten. Verdwalen op een MacBook is eigenlijk niet mogelijk. Het besturingssysteem, macOS werkt heel overzichtelijk en je weet snel alle programma’s te vinden. Ook als je meerdere producten hebt van Apple werkt dat allemaal heel goed samen. Via de iCloud sla je al jouw gegevens online op en die kan je dan weer op al jouw verschillende Apple producten weer opvragen. Wordt je daarnaast gebeld op je iPhone geen probleem je kan jouw telefoongesprek opnemen via jouw MacBook. Kortom, Apple producten bieden gemak aan. 

2.Een MacBook is betrouwbaar

Het besturingssysteem van een MacBook heet macOS en is speciaal gebouwd voor Apple computers. De software en hardware werken dus goed met elkaar samen en dat maakt een MacBook heel stabiel. Je hebt dus niet snel last van programma’s die vastlopen, malware of computervirussen. Het is daardoor ook niet noodzakelijk om een (betaalde) virusscanner op jouw MacBook te installeren. Deze zit namelijk al in het macOS besturingssysteem verwerkt.

3. Een MacBook is duurzaam in gebruik

Als je een laptop koopt wil je er wel minimaal een aantal jaren plezier van hebben. Bij jaarlijkse onderzoeken naar de duurzaamheid van laptops staan de MacBooks altijd in de top. MacBook houdt het dus lang vol. Een anders voordeel is dat een MacBook een hoge inruilwaarde heeft. Wil je na een paar jaar een andere laptop? Dan krijg je er gemakkelijk nog een paar honderd euro voor.

4. Een MacBook heeft een goede accu

Naast onderzoeken naar duurzaamheid, bestaan er ook testen die kijken naar het gemiddelde accuduur van een laptop. Ook hier scoort MacBook altijd goed. Een MacBook accu gaat gemakkelijk een dag mee op een volle batterij. Je kan jouw oplader dus gerust thuis laten. Het hangt wel af hoe intensief jouw MacBook wordt gebruikt. Tot slot maakt jouw Macbook geen geluid als je ermee werkt, zelfs niet als je zware grafische programma’s gebruikt tijdens het gamen. 

5. Een MacBook heeft een mooie design

Zeer zeker is het design ook erg belangrijk. Want het oog wil ook wel wat. De minimale vormgeving en de strakke lijnen met de afgeronde hoeken. Apple houdt het simpel en dat werkt. MacBook voelt ondanks het dunne ontwerp stevig aan. MacBooks kunnen ook goed tegen een stootje en ook het lichte gewicht speelt een grote rol, je kan namelijk makkelijk jouw MacBook mee naar toe nemen zonder extra zware bagage bij je te hebben.

Bij Mac Kliniek zijn wij jarenlang gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met MacBooks. Alle iMac of MacBook reparaties zijn op dezelfde dag klaar en er worden altijd originele onderdelen gebruikt inclusief 3 maanden garantie. Als jouw MacBook gerepareerd moet worden of heb je advies nodig, kom dan gerust langs bij ons langs of bel ons op 010 841 38 84.

Hopelijk hebben wij jou op weg geholpen met deze tips. Heb jij daarnaast andere redenen om te kiezen voor een MacBook, laat dan hieronder een reactie achter. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp Stel uw vraag