fbpx
Kies voor kwaliteit
Deskundige specialisten
12 maanden garantie
Geen data verlies
Originele onderdelen
Maak een afspraak

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele Mac-reparatieservice, dan ben je bij Mac Kiniek aan het juiste adres.

Opsturen

Bij Mac Kiniek bieden wij onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van onze opstuur service voor hun Mac-producten.

Zakelijk

Als zakelijke klant van Mac Kiniek kun je rekenen op een professionele reparatieservice voor je Mac-producten.

Klaar terwijl u wacht

Uw reparatie bij Mac Kliniek duurt helemaal niet lang. Sterker nog, in de meeste gevallen is uw reparatie klaar terwijl u wacht.

12 maanden garantie

Wij repareren met uitsluitend originele onderdelen. Dit betekent ook dat u bij alle onderdelen recht hebt op 12 maanden garantie!

Referenties

Vele tevreden klanten voor wie wij reparaties hebben verricht gingen u voor. Bekijk referenties van Mac Kliniek.

Over Mac Kliniek

Mac Kliniek is onderdeel van PhoneKliniek BV. Mac Kliniek is al sinds 2008 gespecialiseerd in Macbook reparatie, iMac reparatie en Mac reparatie. Bij Mac Kliniek werken uitsluitend monteurs met de expertise en kennis van Apple producten. Op onze locatie in Rotterdam kunt u met of zonder afspraak binnenlopen. Wij voeren de reparatie vakkundig uit en meestal hetzelfde dag klaar, zodat u weer snel aan de slag kunt gaan met uw Mac. Kwaliteit en service staan bij onze reparaties altijd voorop.

Op onze locatie in Rotterdam kunt u met of zonder afspraak binnenlopen. Wij voeren de reparatie vakkundig uit en meestal hetzelfde dag klaar, zodat u weer snel aan de slag kunt gaan met uw Mac. Als er meer tijd nodig is voor de reparatie wegens uitgebreider onderzoek, dan communiceren wij eerst met onze klanten. 

Wij voeren de reparatie vakkundig uit en meestal hetzelfde dag klaar, zodat u weer snel aan de slag kunt gaan met uw Mac. Als er meer tijd nodig is voor de reparatie wegens uitgebreider onderzoek, dan communiceren wij eerst met onze klanten. 

Wij gebruiken uitsluitend originele Mac, iPhone en iPad onderdelen bij Mac Kliniek waarop u 12 maanden garantie op heeft. Onze reparatieprijzen zijn helder en u kunt deze vinden op onze website.

Veelgestelde vragen

Ben ik mijn gegevens kwijt tijdens de reparatie?

Tijdens de reparaties komen wij niet aan de data van uw Mac. Tenzij we de harde schijf moeten vervangen dan maken wij eerst een back up van uw gegevens zodat wij dit op de nieuwe harde schijf kunnen zetten. Wij raden altijd aan om regelmatig back up te maken van uw gegevens.

Hoe lang heb ik garantie op de reparatie?

Wij hebben standaard 12 maanden garantie op de vervangen onderdelen.

Hoe lang ben ik mijn Mac kwijt?

Meeste Mac reparaties zijn hetzelfde dag klaar. Als een reparatie langer dan 1 dag duurt dan wordt dit van te voren gecommuniceerd.   

Werken jullie met originele onderdelen?

Wij werken uitsluitend met originele onderdelen.

U bent welkom in onze winkel, wij staan voor u klaar.

Openingstijden
R’Dam Centrum
  • Ma-Vr: 10:00-19:00
  • Za: 10:00-18:00
  • Zo: 12:00-18:00
R’Dam Alexandrium
  • Ma-Za: 09:00-18:00
  • Zo: 12:00-17:30
Adresgegevens
Centrum
Alexandrium
Westblaak 24
3012 KM
Rotterdam
Kleine Beer 9
3067 ZW
Rotterdam

Tel: 010-841 38 84
E: info@mackliniek.nl

Afspraak maken
Zonder wachttijd. Klaar terwijl je wacht. Met maximale kwaliteit.
Maak direct een afspraak
WhatsApp Stel uw vraag